Saturday, 30 July 2011

Hujan Di Pagi Sabtu

Hari ni cadangnyer aku nat ot, nak siapkan invoice do bagai..tapi hari hujan lak..aku bukan pakai tayar empat...tp naik cEgos...tayar 2 jer..kena la tunggu hujan benti..tp anak2 aku ni xbangun lagik..mcm mane nak hantar diorang...

"Lea, cepat la bangun nak...adik ko da siap mandi dah...."jarang aku dapat ot sabtu...sebab anak aku yg lea ni susah nak bangun awal...sementara dia tido ni leh la wat entry...

Wednesday, 27 July 2011

Makan Free

Hari ni kerja yer asyik makan free jer...pagi tadi saya bawak rambutan, manggis dan pelam untuk kengkawan..pastu kawan saya bagi nasik lemak free..tp share la dgn dier..

Tengahari lak makan kat Port Village kat tanjung gila@tanjung harapan..
farewell untuk sales manager...so kenyang sampai petang... smpi ptg jer...
Nnt malam makan lagik..nak posa ni xder ke saper2 nak set appointment berbuka..dialu2 kan yer...

Tuesday, 26 July 2011

First Time

First time?? Hari ni first time aku create blog..jeles kot sebab yer..
org lain ader aku pun nak ada..

Xlah, aku saja suka-suka...
dan blog aku ni menceritakan kehidupan
sebagai seorang emak, isteri yang bekerja...