Thursday, 22 May 2014

~ Jual Murah-Murah Jer ~

Assalamualaikum wbt...

Ye kawan-kawan semua..
Hari ni nak buat jualan sikit...
Jual murah-murah jer...
Meh2 tengok yer..
Berkenan jangan lupa email yer..



MELVITA Rose Hydration Set Worth RM286

Harga asal : RM286
Harga runtuh : RM100 (Jimat 65%) + caj pos RM9
Pos (PosLaju) atau COD 

Klik Melvita - Rose Nectar untuk info harga dan lain-lain.




Loreal Professionnel Souffle d'Or Set Worth RM236

Harga asal : RM236
Harga runtuh : RM100 (Jimat 57%) + caj pos RM9
Pos (PosLaju) atau COD 

Klik SINI untuk info harga dan lain-lain.



Kandungan : 190ml (Sparkling Conditioner)
Kandungan : 125ml (Nourishing Oil)



Kandungan : 200ml (Nourishing Masque)
Kandungan : 250ml (Shampoo)




 SOTHYS Homme Worth RM463

Harga asal : RM463
Harga runtuh : RM200 (Jimat 57%) + caj pos RM9
Pos (PosLaju) atau COD 

Klik SOTHYS untuk info.










 NUTRIMETICS Restore Travel Set Worth RM180

Harga asal : RM180
Harga runtuh : RM80 (Jimat 100) + caj pos RM9
Pos (PosLaju) atau COD 

Klik SINI untuk info.


Kandungan setiap set.

Cara-cara nak beli :

Email : yna_1276@yahoo.com

Wednesday, 21 May 2014

~ Hadiah Kecil-Kecilan | Alhamdulillah ~

Assalamualaikum wbt...

Lama giler tak update pasal hadiah...
2 bulan kebelakangan ni aku dan family diuji dengan pelbagai dugaan...
Alhamdulillah, ujian sebagai peringatan..
Dan segalanya dah kembali normal..
Suami dah sihat sepenuhnya...
Tak payah detail la yer..

Nak citer yang mana dulu pun dah tak tau...
Nampak sangat dah tua..
Tak ingat menang apa...har har har..



Her World Feb Promo - Nutrimetics Travel Set



Peraduan Bonanza Hebat Permanis



Borang Peraduan



Limited Edition T-Shirt
Oklah kan...



Redemption from Drypers Happy Family Club



Minta yang lain, dapat yang lain..
Boleh la..



Lisa - Syahirah Promo



Dekat sebulan baru collect..
Nasib PIC tu tolong simpankan...



Daily Winner for Kleenex Share The Softness Contest



Nivea B&W Challenge - Movie Ticket



2 x Sport Water Tumbler From Brother International Malaysia



Sample Tumix Kuah



Sambil memasak boleh menang RM100,000..
Apa lagi...tak reti2 nak klik minta sample dari Tumix....
Mana tau korang ada idea kreatif...
Boleh menang hadiah...



Live Great Umbrella from Great Eastern

Banyak hadiah belum terima..
Alhamdulillah, diatas rezeki yang diterima...
Selagi kita mencuba, Insya Allah ada rezeki di mana2...



Thursday, 8 May 2014

~ Family Day 2014 | Sibo Generations ~

Assalamualaikum wbt..

Disebabkan dekat 2 bulan tak mengarang citer..
Terus dipendekkan cerita...
Moh la tengok gambar...
Waktu kejadian adalah seperti gambar-gambar dibawah...
Tempat kejadian adalah Teluk Batik, Perak...
So...layan...









































Dalam2 banyak2 acara family day, satu pun tak menang...
Kitaorang pun banyak tak join...
Menjaga anak2 yang hyper sangat2...
Sempat lagi aku ke klinik malam tu...
Batuk sampai sakit2 urat perut...

Last sebelum balik tu ada balance hadiah...
Ajk buat draw untuk lucky family...
So, family kitaorang lucky dapat hadiah no.2...
Dan plat keta kitaorang lucky jugak...

Dapat la satu tupperware dan 2 kotak air soya besar..
Dan yang bestnya....
Kami semua mempunyai warna kulit yang sama...
Sama2 jadi gelap sebab berjemur di tepi pantai...

Apa2 pun happening...