Wednesday, 31 October 2012

~ 2 :||: Wordless Wednesday ~


Assalamualaikum..

Antara aktiviti di Hari Raya Qurban ( Cuti 4 hari )



Ber "BBQ"



Riadah di tengahari


Shopping di malam hari


Ke I-City menaiki moto..



Wednesday, 24 October 2012

~ Update Kisah 2 Hadiah ~


Hadiah ni dah lama sampai, baru hari ni nak citer-citer..mode membaca pun dah habis.


Buku ni hadiah dari Page JS Adiwarna. Klik sini kisah menang tu. 
Dah habis baca dan memang best. Sapa2 nak pinjam pun boleh.



Hadiah atas nama encik suami, tapi atas usaha si isteri.. 
So, mode sekarang kena wangi-wangi...
Klik sini kalo nak tau menang dari mana.


Ada satu hadiah tengah on da way, PIC tu kata this week. Tapi esok dah cuti..Minta bos wakilkan received kalo hadiah sampai masa aku cuti.. thank you in advance..

Menang shopping spree dari P&G & Econsave, PIC kata maybe this week event tu, tp esok dah cuti, Jumaat dah raya. Harap-harap dia buat next week. Minggu ni akan berada jauh di selatan.

Mode : Nak balik kampung makan durian dari pokok mak ayah tanam. K Babai, Selamat Menyambut Hari Raya Qurban. 

Wednesday, 17 October 2012

~ 1 :||: Wordless Wednesday ~


Lokasi : Taman Di Raja Klang (Dekat Bulatan Simpang Lima) 
Waktu : Hujung Minggu...



Sorry bang, amik gambar montot....



Aksi Lea macam berlakon lak kat situ...

Monday, 8 October 2012

~ Update Sample Lagik ~


Salam hari Isnin semua..mood ok jer..sebab bab-bab kerja dah siap 80%, bab kemas-kemas sebab ada audit dah settle sabtu tadi..

Ok, kali ni citer pasal sample lagik..



#sample poise liners#

Belum sempat try lagik, tp masa pregnant dulu memang pakai poise liner. Masa pregnant semua orang mesti ada masalah Light Urinary Leakege (LUL) atau Lemah Kawalan Kencing kan. Termasuk la aku, so pakai poise liner untuk mengurangkan masalah LUL ni. Boleh try product sample kat sini.


#sample cream#

Sample ni dari oversea tau...dari Singapore..kira over the sea jugakkan..anak aku ada eczema, so nak try la. Pun belum try lagik. Boleh try kat sini, dan sekarang ada offer free shipping.. 


#sample pampers baby love#

Aku lupa masa bila aku request sample, tup-tup sampai je kat ofis..hehe..tp 2 keping jer..okla, try je la kan..
Sapa-sapa nak try boleh request kat sini.


#dah selamat digunakan#

Itu je nak citer..tengah tertunggu-tunggu hadiah yang belum kunjung tiba...