Tuesday, 20 September 2011

Kembali Menaip

Salam semua kengkawan...agak memang lamer giler aku x update blog..sebabnya sekarang cepat penat, asal baring je mesti hanyut, sedor2 sok pagi..sebelum baring dah set kat pala nak update blog...tapi hampeh..

Aku update blog ni pun kat opis, pnjm pc bos.pc aku diorang sajer xnak bagi internet..huhuhu.. dan sekarang laptop aku diserang selsema dan demam...haru haru..laptop rosak.ntah hape yg xkena..ader member cakap, separuh file dah corrupt..kena format balik, so kena la hantar kedai..huhuhu, sedih sob sob sob...

Banyak gambar dalam laptop tu, harap2 leh la diselamatkan..macam2 citer dah draft, tp xsempat upload gambor...tunggu biler laptop dah ok, tunggu gaji gak la..

Okla kengkawan, jemput makan dulu..lapar giler sebab pagi tadi sarap roti sapu mentega + gula 2 keping ajer..minggu ni balik sekinchan...nak menghabiskan rumah sedara yang belum pergi..lagipun orang muda kena ziarah orang tua..aku kan muda lagik..kih kih kih..baru 30thn...

Harap2 laptop aku ok..encik suami aku dah cakap, broadband tu matikan jer, amik astro..sebab umah aku still pakai antena dalam umah walaupun dah pakai LCD..huhuhu..susah tul carik siaran..

Melalut dahkan..okla...jumpa lagi di lain entry...