Thursday, 29 December 2011

Akhir Di 2011

Apa citer menarik nak share tentang 2011.. Bagi saya adalah serba sikit nak share...

  • Sakit thyroid yang saya alami makin teruk, tapi degil tak nak makan ubat.
  • ader berubat kg, rasa macam dah kurang...
  • PTPTN dah start bayar..dpt gaji jer, HARUS benda pertama bayar...baru la 3 bulan bayor...
  • Banyak hutang2 dah tinggal sikit..tapi jenuhlah nak menghabiskan...
  • Dapat beli handphone samsung, tapi yang RM299 je..orang lain sume canggih2..ikut kemampuan..
  • Nak terminate line broadband, sebab line mcm hampeh..lgpun jarang2 guna..rugi, tapi belum buat..
  • Diri semakin kurus, dpt la beli baju cantik2 saiz kocik...penat+sakit.
  • Tak banyak wat entry kat blog, rajin jelajah blog orang lain..sumer best...

Itulah serba sikit yang berlaku dalam tahun 2011...kawan-kawan lain aper citer?

Terima kasih sebab membaca........

No comments:

Post a Comment