Friday, 13 January 2012

Baru nak post entry di 2012

Tak tau nak letak tajuk ape..bolehlah...
Nak citer pasal keja, cam biasa...yang tak sabar nak tunggu increment dgn bonus..
agak2 beraper la naiknyer...lambat la plak bulan 2..

Pasal cuti raya china ni pun takder plan apa-apa, sebab roadtax keta belum renew..wa wa wa..
cuma yang best, dapat limau free banyak..agak2 5 6 biji sehari telan..badan pun hangat2 jer...
jangan sampai mc sudah...

Pasal tiroid aku, baru2 ni balik kg ader sorang nenek sedar tolong ubatkan...
Dia bagi kapur dan sapu la kt leher..kekadang miss jugak..
Harap2 boleh sembuh dengan tradisional..
Takmo operate2 dah...kesan yang dulu pun tak hilang lagi..

Pasal anak-anak, cam biasa..makin besar makin nakal..tapi ibarat nakal budak..
Makin marah, makin dibuat...tak boleh ditegur..ader je menjawab..
Yang sulong nak masuk 3tahun, cakap tak berapa lancar lagi...
Sebagai mak, jenuh gak nak memahami..
Kalo ayahnya, lagi la tak paham..
Maknya yang translate.

Gambar anak-anak + ayah..sumer ader merah..

Jumpa lagi dilain entry..

No comments:

Post a Comment