Tuesday, 22 October 2013

~ Laju-Laju Update Hadiah | Takut Lupa ~

Assalamualaikum wbt..

Memang hari2 buka blog, tp tengok jer...
Dari hujung bulan September sampai la ke hari ni, kepala masih serabut...
Dengan dapat tawaran keje lain...
Pastu bila dah tender surat resign, 3-4 kali kena panggil...
Dah la aku ni badan je besar, tapi hati kecik...
Sesikit nak nangis...huduh no muka nangis...
Lagi2 dah tua kan...#sedor#

Dah confirm resign, bos lak offer lagi..
Dah la aku ni cepat kesian, sudahnya aku masih disini...
Rezeki masih di kilang plastik...bukan di kilang coklat...
Kalau tak confirm makin gomuk aku...
Menkentedarah coklat jew...

La ni serabut lak pikir pasal nak tolak tawaran keje kat sana...
Aku ni kan cepat kesian...
Harap2 diarong kat sana pun kesian kat aku ni ha...

Dah tu sakit kepala lak menyerang dalam serabut2 tu
Bukan sehari, bukan 2 hari...Masalahnya, berhari2 tak hilang...
Pergi goverment, power rabun dah bertambah..katanya...
Pergi swasta, migrain rupanya....telan sebiji pil, sihat terus seperti sediakala..

Bila la nak up cerita hadiah ni kan...
Entry pembukaan panjang berjelakan...
Cerita hadiah pun panjang la sangat...
Sebab dah lama, ntah2 tak ingat...



Voucher dari Worthy Book..



Macam2 voucher la ada...



Yang ni pun, macam2 ada..tp semua aku rasa tak berbaloi untuk aku...
Heh, jadi terperuk la kat celah mana2 yang aku pun tak tau dah..



Hadiah dari Clean & Clear..
Jawab soalan kat FB.



Benda ni tiba2 je inche suami dapat...
Hadiah ke, sample ke aku pun tak tau...
Yang happy anak2 la...ingat mak ayah beli mainan utk diaorang...



King's Grand FB contest..dapat voucher ice cream..
Rasanya semua yang join, semua dapat voucher nih...
Okeyla, aku ni kan hantu ice cream...



Selamat dah terima, dan dah selamat pun ditebus...
Cuma makannya je belum...



Daily Prize dari Kleenex Share The Softness...
Satu nama sendiri, satu nama inche suami...



Nama inche suami lagi...
Kira hadiah birthday inche suami la yer...



Bergambar dengan kotak jew, isi tinggal 1..
Boleh la..layan je la...



No. 39, hadiah saguhati..
Bersyukur sangat sebab terpilih..
Ingat senang nak menang contest offline nih...
Bukan sikit yang masuk...



Jimat la belanja beli pampers untuk 1 bulan ++..
Sebab Alfi je pakai pampers siang, Lea dah stop..



Hadiah dari majalah Her World..
Tak tau bila nak collect...



Lepas post je entry hari tu, kemain banyak lak hadiah yg sampai..
Pastu, dapat email dari majalah Glam menang September promotion..
So, dah ada 2 hadiah kena collect kat Blu Inc, so tunggu masa free la pergi collect..

Untuk jimat waktu aku dari taip entry baru, aku update je entry nih..
Dasar malas tahap gaban...#bz memanjang#
Itu je kot khabar kegembiraan setakat ni..
Harap2 ada lagi khabar gembira seperti di atas...

K..Bhai..

3 comments:

  1. tahniah..seronoknya byk dpt hadiah..hehehe

    ReplyDelete
  2. mak lagik ganasssz.., kannsss

    psst. mak leh buang word verification tu x, rimas laar

    ReplyDelete