Thursday, 8 May 2014

~ Family Day 2014 | Sibo Generations ~

Assalamualaikum wbt..

Disebabkan dekat 2 bulan tak mengarang citer..
Terus dipendekkan cerita...
Moh la tengok gambar...
Waktu kejadian adalah seperti gambar-gambar dibawah...
Tempat kejadian adalah Teluk Batik, Perak...
So...layan...









































Dalam2 banyak2 acara family day, satu pun tak menang...
Kitaorang pun banyak tak join...
Menjaga anak2 yang hyper sangat2...
Sempat lagi aku ke klinik malam tu...
Batuk sampai sakit2 urat perut...

Last sebelum balik tu ada balance hadiah...
Ajk buat draw untuk lucky family...
So, family kitaorang lucky dapat hadiah no.2...
Dan plat keta kitaorang lucky jugak...

Dapat la satu tupperware dan 2 kotak air soya besar..
Dan yang bestnya....
Kami semua mempunyai warna kulit yang sama...
Sama2 jadi gelap sebab berjemur di tepi pantai...

Apa2 pun happening...

No comments:

Post a Comment