Wednesday, 21 May 2014

~ Hadiah Kecil-Kecilan | Alhamdulillah ~

Assalamualaikum wbt...

Lama giler tak update pasal hadiah...
2 bulan kebelakangan ni aku dan family diuji dengan pelbagai dugaan...
Alhamdulillah, ujian sebagai peringatan..
Dan segalanya dah kembali normal..
Suami dah sihat sepenuhnya...
Tak payah detail la yer..

Nak citer yang mana dulu pun dah tak tau...
Nampak sangat dah tua..
Tak ingat menang apa...har har har..



Her World Feb Promo - Nutrimetics Travel Set



Peraduan Bonanza Hebat Permanis



Borang Peraduan



Limited Edition T-Shirt
Oklah kan...



Redemption from Drypers Happy Family Club



Minta yang lain, dapat yang lain..
Boleh la..



Lisa - Syahirah Promo



Dekat sebulan baru collect..
Nasib PIC tu tolong simpankan...



Daily Winner for Kleenex Share The Softness Contest



Nivea B&W Challenge - Movie Ticket



2 x Sport Water Tumbler From Brother International Malaysia



Sample Tumix Kuah



Sambil memasak boleh menang RM100,000..
Apa lagi...tak reti2 nak klik minta sample dari Tumix....
Mana tau korang ada idea kreatif...
Boleh menang hadiah...



Live Great Umbrella from Great Eastern

Banyak hadiah belum terima..
Alhamdulillah, diatas rezeki yang diterima...
Selagi kita mencuba, Insya Allah ada rezeki di mana2...



1 comment: