Tuesday, 24 March 2015

~ Alhamdulillah | Masih Ada Rezeki ~

Assalamualaikum wbt....

Macam-macam isu sekarang ni kan...
Musim panas....tapi Alhamdulillah...ada gak hujan..
Pasal hudud...no komen..
Pasal GST lagi la hangat...
Lagi2 dah nak masuk April kan..
Kat tempat keje aku lak..
Isu Annual Dinner...

"__________"

Tapi isu aku ni lain...
Tak lain isu hadiah contest..
Dah la tak berapa nak join...
Sibuk geram tgk orang lain menang besar...
Ada yg menang keta...
Ada yang menang duit 10K kau...
Ada yang hari2 post gambor hadiah...
Mak ni haih...nan hado...
Rezeki dah tertulis dah untuk kawan-kawan yang rajin..
Berbaloi usaha mereka masing-masing....

Ni je ha aku menang...



Yang ni antara 500 terawal...
Dapat la 2 ketul...



Hadiah ketiga dari contest Dutch Lady & Giant...
Sebelum ni aku dah menang hadiah mingguan dari contest yang sama...
So, total dapat la voucher Giant RM150



Sample dari Total Image...
Tapi kena main game untuk dapatkan sample ni...



Sample dari EverydayMe..
Pantene Aqua Pure...
Wangi dan syampu ni takde silicone ye...



Yang ni fresh dari FB nih...
Conso dari Gene Martino...
No. 9 tu ha nama tuan tanah...



Eh!...dah lama tak menang dari Blu Inc...
Sekali dia bagi bagus punya hadiah...
Aku dapat email lepas je aku post entry pasal hadiah ni...
Dah tu dua plak email gumbira....





Google balik cari apa yang aku menang...
Alhamdulillah sangat....



Yang ni email kedua...
Daily prizes untuk contest Nestle Drumstick...
Masih berjalan lagi...
Untung dapat topup...
Tahun lepas aku join, topup RM20...
Tahun ni up lagi jadi RM30



Alhamdulillah...
Masih dimurahkan rezeki...


No comments:

Post a Comment