Friday, 14 October 2016

~ KidZania Kuala Lumpur ~

Assalamualaikum wbt...

Tiket hasil kemenangan contest Spritzer..
Nama inche suami
Dapat 4 tiket..
Expired 30 September, 2016...

Mula2 decide kalau tak sempat nak pergi,
atau kekurangan budget ingat nak jual tiket..
Dah post kat FB.. ramai yg tanya tp bila bgtau harga semua tak reply balik..
Aku kira harga 2 budak, 2 dewasa - RM170..
Kalo ikut harga asal RM238..
Jimat 30% dah tu...

Mungkin rezeki anak2 nak pergi, so kita terjah la KidZania tu..
Dari rumah dalam pukul 10 pg, sampai sana lebih  kurang pukul 11 pg la..

Tapi ada drama dari anak2 lak..
Yang Azzalea tak nak masuk, takut la..ape la...
Tapi bila dah dah masuk, dia yang beria nak g sana sini..
Yang Alfi beria nak main..excited gila..
Tapi bila dah masuk, dia diam jer..orang suruh try semua tak nak..
Muncung je mulut...
Macam2 ragam..
Aina jugak behave, dia tau tido, susu dgn main...

Meh la usha2 gambar kat situ...
Yang clear semua dari kamera..
Dari phone semua blur...


































Kelakarnya, Lea & Alfi seronok cari duit...asyik nak kerja..
Tapi keluar duit taknak..
Mak beria suruh masuk MCD, Ayam Brand..
Semua taknak..takut diaorang laparkan..

Last2 duit tu tak simpan bank pun..
Bawak balik pastu sibuk bagi kawan2..
Tak tau nak pergi lagi bila...
Tunggu ada contest lagi,

Enjoy untuk anak2...

~ynar~

No comments:

Post a Comment