Thursday, 20 April 2017

~ Rezeki Peraduan | Feb & Mar ~

Assalamualaikum wbt...

Syukur kepada Allah swt...
Masih ada rezeki dalam bidang contest ni..
Kecil-kecilan pun sangat bermakna..

Update kat sini sebagai kenangan hari TUUUU..AAAA nanti..
Nt orang tanya hobi masa MUDA-MUDI dulu2 apa..
Leh la tunjuk buktikan.,,
Har har har...




Cek dari Tropicana Twister...
RM50, balik modal la sebab aku just join 3 resit..



Menang pen drive dari FB DAIKIN



Pen Drive ke 3 yang aku ada..
12GB, 32GB yang ni 8GB..
Pastu semalam order lagi 2TB..
Tak tau nak isi apa smpi byk2 beli..



Menang 2 Tiket Wet World..
Aku pilih Shah Alam, dah tu paling dekat...




Dapat 2 nama, sendiri dengan suami..
Jadi total 4 tiket...
Boleh la berjimba-jimba..
Selama dekat 8 tahun duduk Klang ni, tak pernah jejak Wet World..
Kira ni 1st time la...
Nanti kita up story pergi Wet World Shah Alam...




Menang Promosi Her World Feb '17 - Grobag ( Sleeping Bag for Baby )



Menang 2 nama..
Nama sendiri dengan adik..
Carik la binti yang sama yer...




Ada 2 set sama warna...
Sesiapa tengah cari boleh la PM tepi ke atas ke bawah ke...
Ni iklan aku kat Carousell..




Menang voucher Adidas RM50 dari FB RHB..




Ingatkan beli dikedai..
Rupanya kena beli online dari ADIDAS...
So, gigih la sign up semua bagai...




Adidas 3 Stripe Shoe Bag
Ni la yang within the price for apply voucher..
Harga RM55.00, tapi ada shipping charges..
Boleh collect tapi jauh  bebenor...
So, kena top up RM16.00




Menang voucher Superbuy RM40 dari m2u Challenge...
So, aku redeem powerbank ni...
Tapi kena beli barang harga RM80..
So, top up lagi RM50 campur courier charges..
Memandangkan aku takde power bank kan..
So, beli la satu...




Voucher Giveaway dari FB VOIR...
Lelaju register nama sendiri dgn inche suami...
Dapat la total voucher RM100..



Redeem voucher inche suami..
To pup lagi RM17..
Sekarang outlet VOIR ada sale untuk member..
Dapat la beli baju murah-murah...
Settle baju raya..Terselit satu baju untuk abah...
Aku syak warna kegemaran inche suami merah...
Tapi tak ngaku, saja cakap warna lain takde size..



Mak nyer voucher redeem baju anak-anak jer..
Tambah RM7 je.. (RM19 x 3 = RM57)
Baju murah2 untuk mak xder size...
Isk..isk... nampak nau membesar dengan berjaya kan...
Mak pakai baju kurung2 jer..




Menang dari Umami Club (Ajinamoto) - February 2017..




Sebelum buka kotak, member cakap stok Ajinamoto setahun kot..
Sebab berat dan besar la gak..
Tengok2 serbuk tepung goreng dan apron Ajinamoto..
Dekat web, dia kata menang hand towel dan Ajinamoto..
Tak kisah la sebab free kan...
Apron dah bagi jiran sebab dia ada kedai makan kan..



Menang hadiah harian dari Nestle Drumstick..
Target  nak menang PS4 untuk anak-anak...
Dah ko hantar satu resit jer.. ater nak menang PS4????
Ok la gak menang hadiah harian..



List nama pemenang di web Nestle..
Hadiah belum berkunjung tiba...




We Chat Acson nama suami..
200 + 100 points
Tak redeem sebab takde account dengan BIG..



We Chat Acson nama sendiri..
Same reason, tak redeem pun...


Syukur Alhamdulillah...
Semoga ada rezeki besar yang menanti...
Niatkan semua yang kita kerjakan kerana Allah Taala..
Semoga apa yang dikecapi mendekatkan lagi kita kepada Sang Pencipta..

~ynar~

No comments:

Post a Comment