Monday, 8 October 2012

~ Update Sample Lagik ~


Salam hari Isnin semua..mood ok jer..sebab bab-bab kerja dah siap 80%, bab kemas-kemas sebab ada audit dah settle sabtu tadi..

Ok, kali ni citer pasal sample lagik..



#sample poise liners#

Belum sempat try lagik, tp masa pregnant dulu memang pakai poise liner. Masa pregnant semua orang mesti ada masalah Light Urinary Leakege (LUL) atau Lemah Kawalan Kencing kan. Termasuk la aku, so pakai poise liner untuk mengurangkan masalah LUL ni. Boleh try product sample kat sini.


#sample cream#

Sample ni dari oversea tau...dari Singapore..kira over the sea jugakkan..anak aku ada eczema, so nak try la. Pun belum try lagik. Boleh try kat sini, dan sekarang ada offer free shipping.. 


#sample pampers baby love#

Aku lupa masa bila aku request sample, tup-tup sampai je kat ofis..hehe..tp 2 keping jer..okla, try je la kan..
Sapa-sapa nak try boleh request kat sini.


#dah selamat digunakan#

Itu je nak citer..tengah tertunggu-tunggu hadiah yang belum kunjung tiba...

1 comment: