Wednesday, 24 October 2012

~ Update Kisah 2 Hadiah ~


Hadiah ni dah lama sampai, baru hari ni nak citer-citer..mode membaca pun dah habis.


Buku ni hadiah dari Page JS Adiwarna. Klik sini kisah menang tu. 
Dah habis baca dan memang best. Sapa2 nak pinjam pun boleh.



Hadiah atas nama encik suami, tapi atas usaha si isteri.. 
So, mode sekarang kena wangi-wangi...
Klik sini kalo nak tau menang dari mana.


Ada satu hadiah tengah on da way, PIC tu kata this week. Tapi esok dah cuti..Minta bos wakilkan received kalo hadiah sampai masa aku cuti.. thank you in advance..

Menang shopping spree dari P&G & Econsave, PIC kata maybe this week event tu, tp esok dah cuti, Jumaat dah raya. Harap-harap dia buat next week. Minggu ni akan berada jauh di selatan.

Mode : Nak balik kampung makan durian dari pokok mak ayah tanam. K Babai, Selamat Menyambut Hari Raya Qurban. 

No comments:

Post a Comment