Wednesday, 20 February 2013

~ Niat Di Hati Nak Update Blog Panjang2, Tapi.... ~

Assalamualaikum semua...

Menyelit jari untuk menaip di celah2 kertas...waaaaa...sangat bz dan bz....#alasan#

Bukan alasan tau...keje ni macam ada rantaian tau..bila takde keje, langsung clear atas meja..bila satu keje dah datang, belum siap lagi dah mai lagi satu, tak pun dua, tak pun berlambak...waaaa..nangis tengok timeline sendiri berterabur...dengan annual dinner punya keje, dengan keje purCHASING supplier lagi...update itu, ini...#belum sempat update sebenornya#, keje contest pun banyak terbengkalai...
Niat di hati nak dapat RM40k...harapan impian menjadi kenyataan...tak dapat RM40k, Ipad hadiah company annual dinner pun jadik..in sya allah..konfiden jerk..ingat ko sorang yang pergi dinner....

Tu je nak bebel...



Dah citer ke belum pun dah lupa...
Early bird registration...


Hadiah dari Suraya.


Paper Mate Spin to Win - weekly winner...
Still boleh join lagi..


Alhamdulillah, atas rezeki dariNya...amin..

No comments:

Post a Comment