Friday, 8 February 2013

~ Hadiah Yang Diterima | Alhamdulillah ~

Assalamualaikum kengkawan semua....Salam hari Jumaat....

Esok dah start cuti panjang, so pada semua kengkawan yang baca blog ni, kalau nak balik kampung tu hati2 dan rancang perjalanan korang..jammed dah pasti, sebab kekadang jalan tu satu je yang ada...

Macam aku, akan balik Tanjong Karang dan terus ke Sekinchan...memang satu tu je jalan yang ada...lagi2 kat jambatan Tanjong Karang tu, merasa la kebas bontot nak lepas dari jambatan tu..tp aku rasa ada lagi satu jalan dalam, tp memang jauh la nak jumpa jalan besar balik..ape2 hal, hati2 dan sabar...#akuyangkurangsabar#..


Rasa nak balik duduk kampung jer...takde jammed...

Kembali pada tajuk asal..skema la plak...hehehehe...Alhamdulillah, ada 2 hadiah yang diterima minggu lepas...hadiah kena collect pun ada, tp tunggu lepas raya cina baru boleh collect. 



Sample dari Loreal..



Sport rim keta..
Hadiah misteri dari Etiqa Takaful..
Sebenarnya bantal..takde makna dia nak bagi sport rim...



Minyak wangi dari Silkygirl...Sporty..
Kisah menang klik sini...



Hari ni saya berbau Sporty, tu pasal saya aktif kesana kemari hari ni...
Ini semua poyo jer...ahaks...

Selamat Bercuti...

p/s : Walaupun hari ni pakai jubah rempit tetap rempit...minah moto kan...

No comments:

Post a Comment