Thursday, 14 February 2013

~ Mandi Manda | Kompleks Sukan Pandamaran ~

Assalamualaikum semua..

Hari ni aku agak lemau sikit...mata pun berpinar2..sebabnya, malam tadi tido 2 jam jer..maner tak stim je mata tu...tp setakat ni boleh di tongkat lagik...#nak g mc macam rugi plak#.

Memandangkan cuti raya cina 4 hari, aku pun memacam idea la nak g jenjalan..tp tak leh jejauh la..Decide dengan suami bawa anak mandi kolam jer..kolam tu area Pandamaran, dekat Port Klang..



Ni jadual kolam renang..
Bayaran - kanak2 @ RM1.50
Bayaran - dewasa  @ RM4.00
Ada kantin..tp waktu siang sahaja..
Toilet yang luas..
Dan ada surau.



Ada dua kolam untuk budak..1 besar, 1 sederhana
Lea dan Alfi kalau berdiri ngam2 paras dagu..
1 kolam dewasa, memang besar..



Encik suami pun berendam sekali...


Bila nak kencing, si Alfi siap buka seluar lagik..


Lea dengan trademarknya...


Anak-anak yang dah kecut, tp still nak main..


Mak pun nak interframe...jenuh ko carik tudung macam perenang...


Lagi sekali interframe...



Ramai juga pengunjung...kitaorang berendam dari 5.30 petang smpi bunyi loceng pukul 6.45 petang..

 p/s : Puas berendam, anak2 bantai membuta otw balik rumah...

6 comments:

  1. Budak2 memang suka swimming pool :-)

    ReplyDelete
  2. yeah..memang betul, kalau boleh nak main sampai kecut2 satu badan...

    ReplyDelete
  3. Thanks for your sharing! Really appreciate it!

    Ni nak cari waktu operasi kolam renang Pnadamaran kat google mmg x dpt. Website MPK pon takde!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..tp waktu operasi tu kadang2 tak follow...macam last month saya pergi, kolam renang untuk budak tutup..wisel bunyi pun pukul 6.45ptg...nak senang pergi Jumaat...petang memang untuk perempuan jer...

      Delete
  4. Thank you very much for the detailed information. Your effort has helped me plan my 'swimming session' with my kids.

    Best Regards
    Selin SL

    ReplyDelete