Thursday, 28 February 2013

~ Excited || Hadiah Yang Beshhhh ~

Assalamualaikum...

Alasan sebab lama tak update blog, BUSY...semedang busy kan...banyak keje nak setel...
Pastu, mood nak update malas sebab card reader biru transparent yang banyak berjasa untuk transfer gambar menghilangkan diri..kesian kat aku ker kat card reader biru transparent tu??? confius jap...Card reader putih kuning2 penyelamat keadaan...nasib jumpa....

Alhamdulillah, masih diberikan rezeki menang hadiah..kecik besar tak kisah..


GPS Garmin dari Listerine..
Ada cerita kelakar masa nak collect  hadiah...
Kalau rajin nanti aku citer..


Worth RM599..Nuvi 50LM..
Ada sesapa nak beli???


Gift dari Anmum Club...


Menang tiket wayang dari Nestle Bliss Receipe..
1st time dapat tiket wayang...


Menang Cuffz voucher dari Pirq...
Ni pun nak let go...anyone???


Nescafe Gold hasil redemption..tak sempat redeem yang botol besar...

Satu kepuasan bila nama aku tertera atas sampul surat ke atau kotak ker...rasa macam excited dan bestnya dapat sesuatu..walaupun sample...tp kalau surat collect hutang or bill tu takde la excited sgt..nmpk logo pun dah tau...komitmen..

Tu je la modal nak bebel...

Salam...


No comments:

Post a Comment