Wednesday, 4 September 2013

~ Hadiah OoO Hadiah | Alhamdulillah ~

Assalamualaikum w.b.t...

Salam diberi, wajib dijawab tau...
Alhamdulillah, ada rezeki lagi dalam bidang contest ni...
Walaupun tak banyak, tak besar, tak semeriah macam orang lain,
Tetap bersyukur...siapa nak bagi free kan...

Jom terjah...


Sample dari Varnish


Consolation winner dari Silkygirl



Hamper bernilai RM50



KFC 40th Anniversary "So Good Moment Contest" ...
Winner Week 2...
Ramai yang menang, termasuk member satu ofis..



Yang kelakarnya, muka tu dok tengah2 bucket...
Sebelah tu FB profil inche suami...



Voucher KFC RM10..
Member ofis sedekah kat aku, dapat la RM20...
Tunggu hari Selasa baru guna...sebab ada offerkan..



Mystery gift dari Johnson & Johnson
Cerita kat entry sini.



Sample dari Huggies, 2 pek..
Nama suami dan nama sendiri...
Selalunya pampers sample ni jadi pampers standby dalam keta...



BCard dah sampai...
Dari contest Cornetto Uda Dan Dara..

Payung ke-2 dari Dutch Lady pun dah sampai...
Tinggal tupperware jer belum..

Memang bersyukur sangat2...Itu baru kecil2 macam nih..
Orang yang selalu menang besar tu mesti terus sujud syukur kan kalau menang...
Rezeki masing2...yang penting usaha...
Target aku sekarang, nak menang tv untuk mertua, menang peti ais untuk family sendiri...
Untuk sendiri nak sangat menang kamera...
Harap2 ada rezeki yang menggembirakan..

Tetapi, setiap hari kita menerima rezeki yang tak disangka2..
Hujan, rezeki...makan, rezeki...udara, rezeki...Sihat, rezeki...dll, semuanya rezeki...
Kiranya rezeki diberi oleh Allah tak pernah putus..
Cuma kita yang sedar atau tak sedar..kita bersyukur atau tak...
Benar kata pepatah, manusia mudah lupa...

p/s : Dapat interview pun rezeki...cuma keputusan belum tau... 
Heh, mood tak sabar nak tau....


2 comments:

  1. salam kak, psl kamera tu naper x try Energizer Lithium? wak dh menang yee.,ehhee, alhamdulillahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok tengok orang lain menang...
      hantar jugak, tp satu jela...

      Delete