Wednesday, 31 July 2013

~ Hadiah Kecil- Kecilan | Alhamdulillah Syukur ~

Assalamualaikum w.b.t...

Lama tak cerita pasal hadiah...sebenarnya saya isteri dia ..tak banyak hadiah yang dapat...sebab tak semeriah dulu join contest2...sebab peluang tipis nipis macam kulit bawang...macam sample2 pun tak semeriah dulu minta..malas sih nak kena redeem kat kaunter2 pasaraya...yang pos ok la..terus sampai depan mata...dasar...

Meh la intai2 hadiahnya dan ada yang belum sampai pun..



Daily SMS Winner 20 June



Daily SMS Winner 26 June..

Ada lagi 3 nama, tp tak keluar lagi list...
Dah hadiahnya, topup RM20...
So setakat ni aku dapat topup RM60, 
inche suami dapat RM40...total RM100...
Memang save duit topup 2-3 bulan la...



Full list winner untuk contest uda dan dara...
No. 4, & No. 6..



Voucher makanan RM100...
Voucher KRR tu dah selamat digunakan...
Tinggal Chatime & Starbuck belum guna...



Barangan dari Kao..macam2 ada...
Misteri gift ker, hadiah ker, sample ker..
Aku pun tak ingat...terima je la..



Program Tebus & Menang Dutch Lady..
Payung aku dah sampai...
Sepatutnya ada 1 lagi payung dan 1 tupperware...
Tp belum terima lagi..



Sample pantyliner dari Kotex...
Dapat 2 pek..


Syukur Alhamdulillah atas rezekiNya..

No comments:

Post a Comment