Tuesday, 23 August 2016

~ Menang Hadiah Kecilan | Alhamdulillah ~

Assalamualaikum wbt...

Lama mood ber"contest" terkubur..
Sejak mengandung memang tak masuk sangat contest2 ni..
Offline ke online ke..
Ada la menang kecil-kecilan, tapi tak share pun...
Mood tu lari ntah kemana...
Tak jumpa kat mana dia lari..
"_____"

Yang ni rezeki kecil-kecilan sebagai rekod..
Alhamdulillah..



Menang Melvita ~ Eh! Feb 2016 



Tak pergi collect pun sebab dalam pantang..
Burn gitu saje..
Boleh courier, tapi dah bukan rezeki...



Nama suami menang 4 tiket Kidzania...
Tak tau sama ada nak guna atau let go..
Tak pernah pergi tapi tengok macam best untuk anak2..
Plus harga tiket pun mahal kan...
Mesti ada yang menarik..




Nama sendiri menang bantal..
Conso Prize : Goodnite Polyester Pillow worth RM48...
Tapi kena bank in RM10 for courier charges kot..
Nak bagi hadiah, tapi charge bagai...
Macam tak berapa ikhlas la plak..


Alhamdulillah dengan rezeki dariNya..
Moga berterusan lagi dan lagi...

~ynar~

No comments:

Post a Comment