Tuesday, 10 January 2017

~ Shopback | 1st Payout ~

Assalamualaikum wbt..

Kebanyakkan pembeli online, mesti tau pasal platform or web yang menguntungkan..
Mungkin ada juga yang tak berapa tau..
Ataupun tau, tp malas nak sign up bebanyak accout..
*macam aku dulu gak*
Rasa leceh nak buka itu ini...

Lagi-lagi zaman sekarang yang semua kat hujung jari..
Slide-slide, klik-klik, tekan-tekan pastu dah siap..
Duit dalam acc makin kurang, tup-tup barang pun sampai..
Sampai adik pos laju dan adik2 courier dah kenal sapa...
*kes aku la ni,sebab off colleague aku ni bli thru acc aku*

So, macam mane nak menyelam sambil minum air ???
Sambil membeli belah, lepas tu dapat duit balik...
DUIT tau... DUIT...
*zaman sekarang kena bijak berbelanja*
Walaupun tak banyak, tapi kalau dapat 12% dari harga kita bayar tu kira besar gak la..

Tak payah banyak citer..
Meh tengok 1st payout aku dapat thru Shopback..
*cuma guna Lazada & Groupon, setakat nilah*




Total earning setakat pagi tadi RM90.78...
Tapi yang boleh cashout RM20.03..
So, bila dah boleh cashout, kita cashout je la..
Boleh la beli pop ke, beli barang online lagi ker..
Proses cashout dalam 8 hari jer dari tarikh kita request..
Alhamdulillah...kira rezeki juga kan..



So, pada sesiapa yang rajin : 
1. Kaki shopping online.. (Lazada, Groupun, Zalora and etc)
2. Booking online.. (Agoda, Expedia,Booking.Com and etc)

Ada banyak lagi online stores yang bekerjasama dengan Shopback..
Korang check la sendiri...

Apa tunggu lagi...
Sign up la cepat..
Bagi aku proses Shopback ni mudah..
Takde la complicated sangat...
Siap ada bonus lagi..wink wink...
*Cuma nak tunggu pending tu lama sikit arrr*
*Janji ada saving kecil-kecilan kan*


Preview

Klik gambar untuk sign up..senang kan..
Semua di hujung jari-jemari Salleh anda kan...

~ynar~

No comments:

Post a Comment