Tuesday, 10 January 2017

~ Rezeki Contest Disember | Syukur Selalu ~

Assalamualaikum wbt..

Dipermudahkan segala urusan harian pun dah syukur sangat2...
Tambahan pula rezeki dalam dunia contest ni..
Alhamdulillah, masih diberi peluang..



1/12/16
Tropicana Twister "Kecerian Berganda"
Orang lain menang dah menang 7-8 nama..
Aku baru 1 nama..
Itupun satu resit jer..
Modal mahal sikit la..
Contest masih berlangsung until 11/2/16..



6/12/16
Like, Share & Tag Giveaway dari fb Ebeli..
100 pemenang...
No. 99 tu..




Key to A Diamond Bracelet form Wah Chan..



Selepas daftar, akan dapat emel dari Wah Chan dan print e-pass tu..
Aku daftar 2 nama..

Minggu pertama : Dapat 2 gelang mutiara + Voucher RM200 + Bag
Minggu kedua : Dapat free gift jer, macam cawan dan botol perhiasan..
Minggu ketiga : Dapat Voucher RM300
Minggu keempat : Voucher dengan 2 subang mutiara



Antara hadiahnya...
1 gelang mutiara dah nak putus..

Voucher kena beli barang permata berlian RM1000++ atau
emas 916/999 berat 20gm ke atas...
So, let go la..ada rezeki orang beli..xder burn gitu je la...



Hadiah kecil-kecilan..
Dari Canon - Wechat
Tak redem pun..
Lagipun dah expired 8/1/17...



Hadiah kecil-kecilan..
Dari myNEWS.com - Wechat
Tak sempat redem pun..




Drypers Baby Club 500 point..
Belum dapat pointnya..
Kalau tak boleh redem barang Drypers or toys..

Alhamdullillah, semoga dimurahkan lagi rezeki dalam bidang contest..

~ynar~

No comments:

Post a Comment