Wednesday, 11 July 2012

31 Tahun Yang Lepas..

Tarikh : 7 Jun 2012
Tempat : Rumah dan Ofis

Pada tarikh 7 Jun 2012, pada pukul 6.52 pagi, cukuplah umur saya 31 tahun..dah start kena minum susu ni..susu Anlene..he he he..*iklan susu jap..


Malam tu selepas pukul 12, encik suami cakap kat anak-anak, " Hari ni hari lahir Mak "..tapi anak-anak umur 3 tahun dengan 1 tahun lebih mana paham kan..so, tak de apa reaksi la dari anak aku..lain la kalo ader kek pastu ade lilin, confirm la anak aku kecoh-kecoh beday to you...Encik suami pun wish pagi besoknya masa nak g kejer..aku cam biasa je la...

Sampai ofis, ramai yang wish kat "facebook" je la..dah takde yang wish "face to face"..ha ha ha..aper2 pun tenkiu to all my friend..

Mak + abah + adik-adik pun wish, yang ni wish pakai phone..

Dah petang sikit tu baru la bos tau hari ni birthday anak buah dia ni ha...siap tanya HR lagi untuk confirmation..bos and lain2 bos wish "face to face" la..sebab diaorang ni jarang bukak FB..kalo online pun, sebab tak add jadi friend maner taukan...

Itulah je la citer birthday yang ke 31 ni ha...



No comments:

Post a Comment