Friday, 20 July 2012

~Farewell Syed Yassin~

Tarikh : 28 June 2012
Lokasi : Lobi tempat kerja i la..

Cerita ni nak masuk sebulan dah..tapi baru je nak tepek gambar dgn kongsi cerita kat sini..Okeyla, Syed Yassin ni satu dept dengan aku..dept aku ni ader 3 org je, bos aku (lelaki), aku dengan Syed jer..jadi la aku mangsa keadaan untuk handle farewell Syed..hehehe..

So, idea yang bos aku bagi nak tapau makanan kat luar atau masak?? kalo tapau dari luar budget lbh sikit la kan..bos aku kata dia volunteer untuk masak..tp bukan dia la masak, wife die masak ler...so, keje aku buat air + beli apa2 yang patut..aku decide buat air laici + beli buah @ kek ke...sebab buat farewell lunch tu kan masa ujung2 bulan, jd budget nak buat macam2 agak sempit sikit...huhuhu..

Kita layan gambar je la..byk gak gambar, tapi malas nak masuk semua..sbb kat FB pun dah upload kan.. tapi gambar camerawoman takder..takder saper nak tolong tangkapkan...tak pe, tecik ati ai tau...


*kitaorang kongsi pc, jd inilah tempat aku sebenarnya*


* buah yang aku potong *


* mane nasik ni ? *


* desset dari wife boss *


* sedap tu letak 2 keping gambar *


* nasik panas2 dari dapur *


* cari aku kat mana, ehh..cari mana Syed?*


* kad farewell untuk Syed *


* hadiah untuk Syed*

Lupa nak citer kat atas tadi,

# menu hari tu nasi briyani ayam..sponsor by bos..
# dessert dari wife bos..satu mangkuk tu RM50, sape nak tempah boleh contact saya..*tolong promote sikt
# buah tu aku beli, pastu aku dgn abg Ariff potong..
# air tu beramai2 yang buat..har har har..
# kad tu aku yang buat..itupun cari idea dari tenet gak..kalo rajin nt aku citer pasal kad tu..
# hadiah tu hasil collection dari kitaorang suma...sorang RM5..thermos dari cosway, so seuai la untuk Syed yang minum Herbalife tu..

P/S : Salam Ramadhan untuk semua..





1 comment: