Thursday, 21 November 2013

~ Makan - Makan | Fullhouse Setia City Mall ~


Assalamualaikum...

Ini cerita lama sesangat...
Sebab dah ada dalam draft, aku up jugak la entrynya..
Nak delete terasa kesian, kesiat kat diri sendiri...
Penat2 taip, pastu delete....kan kesian kat jari jemari ai yang comel2...

Okey, kat Fullhouse ni pun first time makan..
Poyo la sikit...nasib la makan free...
Jadi poyo kuasa 2....FOC kot...
Selalu dengar orang cakap jer..
Selalu tengok kat blog orang jer...

Taip pepanjang, tapi gambar tak gak muncul2...
Jom layan....



Fullhouse..rumah penuh or penuh rumah????



Setia City Mall..
Tak tau nak bagi direction..
Korang sampai sana nt, carik je kat map direction dia...



Geng2 office sedang memilih makanan yang paling mahal...
Ada sayup2 suara sumbang berkata...
Jangan amik set lunch..kalo boleh amik yang mahey sikit..
Habiskan apa yang diperuntukkan...
Tak baik kan membazir...uolls...
Tak gitu kengkawan....



Memasing terkujat..ye la, semua first timekan...
Ada yang pakai jug ko...kat umah kemain pakai gelas...
Sekali kat sini jug yang diserve...
Ada plak yang melebihi ketinggian sendiri..opssss..



Ni ha menda yang aku amik...
Jgn tanya ape kenamanya...



Aku amik air ni...
Tak silap aku banana ntahapantah...
Jenuh plak nak gayakan minum dalam jug...



Nak gak interframe...

Itu je la nak citer...

K...

2 comments: