Friday, 15 November 2013

~ Macam Tak Ada Jer, Macam Ada Jer ~

Assalamualaikum w.b.t...

Agak2 aku tak update blog hari ni, minggu depan genap la sebulan tak ada cerita...
Asyik2 jalan pantai remis punya cerita jer...
Heh heh...bukan sebab malas tau..
Hari2 buka blog, tp tengok blog update member lain jer...
Ada citer menang itu, ini...#jelesnya#
Ada citer pasal baby...#bestnya#
Ada citer pasal g holiday...#seronoknya#
Yang terbaru, pasal UPSR...#tahniahnya#

Tension tau tengok diorang nih..
Ada jer nak citer...
Yang aku ni ha, kering kontang...
Nak citer menang itu, ini...takde menang pun..
Nak citer pasal baby...anak dah besar pun...
Nak citer pasal g holiday...keadaan tak mengizinkan pun...
Nak citer pasal UPSR...anak kecik lagi pun...
Tapi ada la anak buah belah suami sorang UPSR..

Update gak la hadiah tecik2...
Rezeki dari Allah, yang penting Syukur Alhamdulillah...
Takde modal, yang penting rajin masuk, rajin g collect...
Nak guna tu tengok produk dan keadaan la...
Berbaloi or tak..



Produk Melvita Rose - Glam Magazine



Voucher Jojoba Spa - Her World Magazine



Due Date : 31 Dec 2013 - Nak letgo murah2 jer...



Yang ni kira hadiah ker? Yang penting FOC...
New flavor from Doublemint...



Voucher Heinz RM15..
Minimum spending RM20..
Aku tak pergi rasanya, jadi sesapa nak bagitau, boleh aku bagi jew...



Mug Limited Edition - Leno Giveaway...
Belum boleh collect lagi...



Voucher RM 600 - Malswisse Lucky Beauty Wheel 
Yang ni tak pasti betul ke tak..
Macam tak percaya jer...
Kang g sana kena bayar lagi...



RM30 Zalora Voucher...
Kena spend RM99...

Apa2 pun, Alhamdulillah...
Sapa nak bagi free kan...
K..Bhai..


2 comments:

  1. eleh lagi menjeleskan kalau citer pasal menang jer..hehehe..geram sungguh la bila la nak memang cam awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik2 jer pun...org lain menang cash ribu riban...gadjet bagai...
      yg sayanya biasa2 jer...

      Delete