Friday, 16 December 2016

~ Tragedi Oktober & November | Rezeki Contest ~

Assamualaikum wbt...

Dalam sendu sendu join contest ni...
Ada jugak rezeki terselit...
Alhamdulillah...bukan senang nak menang sekarang...
Banyak persaingan..





3/11/16
Media Online Mini Contest..
Menang nama sendiri & nama suami..
Dapat la 2 pcs towel..



Hadiah dah selamat jadi hadiah untuk cikgu Alfi pulak..
Satu untuk Cikgu Su dan satu untuk Cikgu Sal...




Peraduan Kotex ProActive
Offline contest..




18/11/16
Alhamdulillah, menang hadiah kedua..
The Kuala Lumpur dUCK Scarf..



Tak pernah ada tudung/scarf semahal ini...



Rega dia boleh beli 20 helai tudung bawal atau shawl...
Hi hi...
Sesapa nak mai PM harga terbaik...



18/11/16
Hadiah conso dari Goo.n Diaper Giveaway..
Nasib dia pos, itu hari dia suruh collect, tak berbaloi kalau collect...




Win ! Kate cosmetic dari majalah Her World..



25/11/16
Menang berjemaah dengan adik..
Hadiah belum dapat sebab minta pihak Blu Inc courier...



24/11/16
My big winning...
Alhamdulillah, mengalir air mata syukur masa tau menang ni...
Hari-hari share tau sebab nak menang..
RM500 voucher dari Lazada..
Dah selamat membeli belah...
14 item..
Ada 2 barang lagi belum received..
Nanti dah complete, aku share barang apa yang di beli...


Syukur diatas rezeki dariNya..
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan 
dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat..

~ynar~


No comments:

Post a Comment