Thursday, 29 December 2016

~ Voucher RM500 Dari Lazada | Rezeki Contest ~

Assalamualaikum wbt..

Syukur Alhamdullillah..
Seperti yang di janjikan, inilah barang2 yang aku beli pakai voucher tu..
Setengah barang memang dah ada dalam wishlist Lazada..
Sesetengah barang tu memang kena pilih dalam 3-4 hari sebab ada term untuk pakai voucher tu..

Tak boleh pakai untuk real deals & seasonal deal promotion..
Shipping charges kita kena tanggung...

So, inilah antara barang2 yang aku beli...
Just tambah RM30.50 utk topup shipping charges & satu barang tak boleh pakai voucher..

Cerita kemenangan :

http://izzfamilystory.blogspot.my/2016/12/tragedi-oktober-november-rezeki-contest.html



RM59.90
Campro 2.0 Inch Display 12MP HD 1080p Action
Waterproof Camera DVR with Basic Accessories



RM30.00
Al-Quran Educational Kids Quran Learning Tablet Toy



RM21.00
SanDisk Ultra 16GB

yang ni masa add to wishlist takde tulis pasal tak leh guna voucher pun..
tup-tup dah apply voucher, tak bleh..
malas la pikir, bayar je la...



RM90.90
2 in 1 Music Learning Walker



Selepas di buka dari kotak..
*Lea & Alfi yang excited lebey...adik tak reti lagi



RM29.90 (buy 1 free 1) x 2 = RM59.80
Always21 Soothing & Refresh Aloe Vera 99% Soothing Gel
Yang ni aku amik 2 set...
Total 4 pcs la..
*3 dah sedekah kat bos & member


RM27.50
Sokano Ultrasonic Atomization Droplet Shape Humidifier With 7 Changeable Colour



RM49.80
Tropika Baby Herbal Cream 50g & Baby Oil Lavender 30ml

RM21.25 x 5pack = RM106.25
Dutch Baby 6~12 bulan (650g)
Actually nak amik yang 1kg, tapi ada problem nak checkout..
Last2 amik la yang ni..
Lagipun free...
Sekarang kalo nak beli dah tak boleh pakai voucher...



Kiri - RM26.70
Kanan - RM28.20

Unisex Canvas Rucksack Backpak


Total order..
Kalau memory tu boleh guna voucher, total order genap RM500.10..
*extra 0.10 sen jer..

Alhamdulillah atas rezekiNya..
Dengan doa dan harapan dimurahkan rezeki selalu..

~ynar~

No comments:

Post a Comment