Thursday, 15 January 2015

~ Hari Pertama Persekolahan ~

Assalamualaikum wbt...

Semua update citer pasal 1st day anak sekolahkan..
Tak tertinggal aku pun...

Naluri seorang ibukan..
Kengkonon tak nak share kat FB tapi kat Insta upload gak..
Kat blog pun nak update gak la..
Hew hew.....

Ala...gambar pun sekepin dua jerk..
Dah masuk kelas, mak bapak semua balik..
Takde yang tunggu bagai...
Tahun lepas boleh gak tengok2...
Tahun ni sebab dua-dua satu sekolah...
Takde la risau sangat...
Yang adik pun dah biasa dengan cikgu dan sekolah..

Lepas hantar masuk kelas, mak pak g dating sarap berdua...
Terasa usia semakin menginjak tua...
Kalau semakin menginjak muda tu seram dah...
Besar dah anak2 aku tu ha...




Susah gak nak kejut si adik...
Selalu hantar pengasuh tidur lagi...
Ni pagi2 kena kejut...
Mandi air suam pun gigil lagi..

Kakak senang...
Kejut bangun mandi, siap cakap yes, yes..



Dah ready nak hantar ke sekolah...
Semoga dipermudahkan urusan pembelajaran menimba ilmu dunia dan akhirat untuk...

Izz Azzalea & Izz Muhammad Alfi Iqmal...

No comments:

Post a Comment