Thursday, 15 January 2015

~ Kisah Kolam Renang Pandamaran Lagi ~

Assalamualaikum wbt..

Ape la aku tulis mukadimah ni...
Dah banyak kali backspace ni..
"_________"

Okeyla, camni la citernya..
Dedulu aku ada post pasal kolam renang pandamaran...
Nak tengok post tu klik ler kat sini 
Sekali post tu paling meriah la orang kata..
Kalo g kat keyword Nuffnang tu memanjang post ni orang carik...
Takde bangga riak bagai...
Cuma teruja jer sikit...


View count post antara yang paling banyak..


Antara 3 post yang "terhangat"

Sebab musabab tak banyak web atau blog yang cerita mungkin...
Lagi satu sebab tajuk full aku tu mungkin..
Mungkin, mungkin lah...

So, dah agak lama jugak tak pergi sebab asal cuti jer balik kampung..
Asal cuti jer suami keje...
Dan 1 hari tu janji dgn anak-anak nak bawak mandi kolam..
Petang tu terus packing2 baju pergi...
Sesampai je parking kat kolam renang tu ada nampak banner...
Eh eh...jap, macam kenal jer gambar kat banner tu...



* Klik untuk lebih kepercayaan *

Sekalinya...
Tu gambar suami dgn anak-anak...
Gambar dari blog...
Kembang kempis montot...
Tapi montot suami la...
Dia punya gambar..
Nasib gambar mak takder...
Kalo tak kecoh kat situ...
Glamour you....
*tangan sotong tu*

Ada dua banner, tapi satu tu kecik jer...
Satu tu kat pintu masuk...

Pasrah je la MPK amik gambar tu...
Tak pasal2 glamour kan..
Sorry pada akak yang pakai suar jeans tu...
Kalau dia pandang kamera, confirm dia pun glamour you...
*tangan sotong lagi*

* Gambar yang ketiga dalam post INI yang di pakai *
* Kalo bagi credit back to owner picture pun ok aper kan *
* Boleh la kembang semontot dgn inche suami tu *



1 comment: