Monday, 5 November 2012

~ 2 Hadiah T-Shirt ~


Assalamualaikum..

Dah lama aku masuk contest ni, dah tu langsung tak ingat nak check..masuk pastu lupa.

Ada satu hari tu, tak de keroje tangan pun taip la nama kat google tu. Mula-mula nama nick FB, keluarnya nama cafe.. glamour ko nama cafe..

Pastu taip full name plak, sekali keluar kat wuuhuuonline.com...aik, aku pun terkejut la..oOoOoO..rupanya menang hadiah t-shirt..bukan satu, tapi 2 plak tu..tengok note kat bawah, tarikh akhir amik hadiah semua dah lepas..telefon PIC dia kata boleh amik lagik. yang jadi masalah, sapa nak tolong amikkan..

Walaupun ada adik dok kat kl, tanya dia semua " mana orang tau"...hishhhh...sampai ke hari ni belum collect hadiah tu..ntah-ntah dah burn jerk...



T-shirt citer 29 Feb


Hadiah utama tu...

Ada sapa nak tolong ambilkan tak?? 

No comments:

Post a Comment