Friday, 29 March 2013

~ Update Kemenangan || Makin Teruja Dan Bersemangat ~

Assalamualaikum....

Panjang tajuk entry kali ni..padahal nak cerita pasal kemenangan jer...yang tajuk belakang tu nak bagitau ler yang aku ni makin teruja dengan contest2 ni...bersemangat sebab, aku suka tengok nama aku ni tertulis, tercetak, terpampang di atas sampul surat, di dalam email / dinding dinding FB atau di mana2 jer...diikuti dengan perkataan tahniah @ congratulation...teruja jugak kalau surat tu kutip hutang.Astro, PTPTN dan lain-lain. Siapa la tak berhutang di zaman sekarang kan...bersemangat beb...

Ada la sikit citer pasal kemenangan (hadiah belum terima) dan sample yang aku dapat...



Woods' Giveaway 2013 Level 1.
Boleh join lagi untuk Level 2 kat FB Woods.



Paper Mate - Spin To Win



Great Eastern - Life O Meter.
Still boleh join lagi kat FB Great Eastern



Sample dari Nestum.



Sample dari Hado Labo.



Sample susu Enfakid A+.

Alhamdulillah dan bersyukur sangat2 dengan rezeki dariNya...dari segi kerja plak, ada satu berita gembira dan berita agak kurang menggembirakan...

Berita gembira dapat bonus 1 bulan, memang kurang la dari tahun lepas, tp sekurang2nya ada kan..yang kurang menggembirakan, tiada kenaikan gaji untuk semua staff tahun ni...sebabnya, untuk pekerja pengeluaran, gaji diorang baru je dinaikkan kepada RM900.00. Sama-sama la tak merasa naik gaji...
Apa-apapun, kena bersyukur dengan apa yang ada...

p/s : Dah janji dengan diri sendiri, dapat bonus nak gembirakan anak2 dengan basikal baru...

1 comment: