Thursday, 25 April 2013

~ Bila Anak2 Berposing ~

Assalamualaikum w.b.t..

Sebenarnya, kalau hujung bulan je aku memang bz...tp time bz tu la selalu aku nak buat entry kat blog...rasa nak tulis gak..aku jarang draft2..selalu tulis pastu terus publish...

Ni ha, ahkak nak citer pasal anak2..bila dah pegang tepon ker, kamera ker..suka nau amik gambar siap edit lagik pastu tunjuk kat maknyer sambil cakap ada hantu..tengok2 muka maknyer jadi model hantu tu...tp sebab anak2 ahkak tak pandai nak save gambar tu, jadinya takde la bahan bukti yer nak tunjuk hantu gigi...#eh tetiba plak#

Jom la kita intai2 gambar kanak-kanak riang berposing...



Ni kerja si Lea...ke Alfi ni erk?? Confius jap..


Penuh kat folder gambar ni saja...


Layankan je la...


Mula2 ok...



Dah start dah..



Eh..eh..koyak kang mulut..



Kengkonon duck face ke kakak???



Dah la tu...dah penat...

P/s : Budak2 zaman sekarang....


No comments:

Post a Comment