Tuesday, 2 July 2013

~ Lil Winning | Alhamdulillah ~

Salam semua....

Menang kecil-kecilan jer...hadiah tak sampai pun lagi...



1st mesej dari Nestle Drumstick..
Dah dapat email pun..
Dah pos POP pun semalam...



Hari ni 2 mesej sekali dia hantar..
Aku menang 2x ker, atau dia salah hantar...
Sebab mesej pertama ada typo error...
Tunggu email dari pihak Nestle...



Yang ni plak semalam baru tau...
Tapikan, jauh bebenor hotel yer...
Tak pasti nak redem ke tak hadiah ni...
Dah tu tengok nama semua pelik2...
Ke aku sorang je orang Malaysia...
Tu la, main like je, tak tengok dari mana page tu...





Tersenarai antara 300 orang...No. 249
Tunggu je la hadiah misteri yang sampai nanti...

Apa2 pun Alhamdulillah atas rezekiNya...


No comments:

Post a Comment