Friday, 10 May 2013

~ Alhamdulillah | Rezeki Berganda ~

Assalamualaikum w.b.t....

Salam Jumaat, 29 JamadilAkhir (10/5/13)...esok dah 1 Rejab (11/5/13)...

Ramai kengkawan share pasal 1 Rejab...hadis dan kelebihan bulan Rejab..aku takut nak share, takut tersalah share hadis yang palsu..jadi, berhati-hatilah..tak paham atau tak pasti bertanya...tak salah...

Minggu lepas takder share cerita pasal hadiah sebab aku takder menang apa2...adatlah kalah menang...Bila takde menang apa2, rasa nak cuba lagi dan lagi dan lagi tu berkobar2...#inisemuapoyo#. Tu yang post citer pasal mari belajar masak...hak hak...#budgetchefkengkonon#.

Minggu ni, sengih lebor sikit..sebab cek cash dah dapat. Sepanjang memanjang join contest montest ni, ni la kali pertama menang cash...jadi over tahap gaban kesatria baja hitam plak...walaupun nilai 3 angka jerk kan...itu semua rezeki...sapa nak bagi freekan..




Masih boleh join lagi..
Senang, bagi pendapat pada soalan mingguan.
Cerita kat sini.




Pagi semalam aku buka fb...Eh eh, macam kenal...
Nama suami pulak menang untuk minggu ke-21..
Rezeki berganda...



Aktiviti boring2, suka search nama sendiri..
Pastu  baru tau menang hadiah...
Kelakar la sungguh...
Menang T-Shirt dari Eh! Promosi Mac 2013 online..
Eh! Promosi ni tiap-tiap bulan ada...
So jom join...jawab soalan yang memang senang..

Alhamdulillah, atas rezekiNya....sekadar perkongsian...

p/s : Puasa ganti baru dapat 5 hari..halangan dan dugaan datang..lepas ni misi diteruskan...


No comments:

Post a Comment